iwant2help Training

E-Learning Πωλήσεων για όλους

e-learning for sales

Το πρόβλημα

Είναι σίγουρο πως περισσότερο από ποτέ οι επαγγελματίες χρειάζονται υποστήριξη και γνώσεις. Η αγορά αλλάζει και ο συνολικός τζίρος συρρικνώνεται με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να μεγαλώνει απότομα. Άρα κάθε επαγγελματίας  που θέλει καταρχάς να παραμείνει στην αγορά αλλά και να αυξήσει το εισόδημά του, πρέπει να γίνει πολύ καλύτερος.
Μόνο έτσι μπορεί να κρατήσει το πελατολόγιό του αλλά και να προσελκύσει νέους πελάτες, αυξάνοντας τα έσοδά του. Αυτή η επιτακτική ανάγκη για μείωση των έξοδων και εξοικονόμηση
χρόνου, μας έκανε να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων ( E-Learning).

Με αυτό το τρόπο ο εκπαιδευόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση στη γνώση επενδύοντας λίγα χρήματα και κερδίζοντας πολύ χρόνο από κουραστικές μετακινήσεις. Επίσης έτσι έχει την ευκαιρία να λαμβάνει ειδική εκπαίδευση, ανεξάρτητα από το τόπο διαμονής του.
Η μέθοδος αυτή απαιτεί την υπεύθυνη και ενεργή εμπλοκή του ενδιαφερόμενου ώστε να έχει αποτέλεσμα, να ωφεληθεί πραγματικά και να δει τα αποτελέσματά της στην παραγωγικότητά του.

Η μέθοδος

Παρουσιάζουμε λοιπόν μια σειρά από διαδικτυακές συναντήσεις που έχουν σκοπό να απαντήσουν όλα τα ερωτήματα ενός επαγγελματία ή πωλητή όπως :
> πως θα έχω πάντα πελάτες;
> πως θα τους προσεγγίζω με επιτυχία και θα προετοιμάζω μια συμφωνία ;
> τι πρέπει να κάνω για να οργανώνω τον χρόνο μου σωστά;
> πως θα κάνω μια αποτελεσματική παρουσίαση και θα κλείνω τη δουλειά με επιτυχία;
> ποιός είναι ο σωστός τρόπος για εκμαιεύω συστάσεις από τους πελάτες;
> πως πρέπει να κάνω service στους πελάτες για να τους διατηρώ και να τους αυξάνω;
Και πολλά άλλα που πρέπει να ξέρει κάθε επαγγελματίας, έμπορος, επιχειρηματίας ή πωλητής, για να έχει μια ανοδική πορεία και να αντέξει στη κρίση. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπαίδευσης υπάρχει η δυνατότητα ερωτήσεων και πρότασης ειδικών λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε επαγγέλματος.

 

Σε ποιόν απευθύνεται το E-Learning Πωλήσεων

Τα webinar αυτά απευθύνονται σε :
– Κάθε πωλητή λιανικής ή χονδρικής
– Ασφαλιστικούς συμβούλους και συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων
– Δικτυωτές (MLM) και manager δικτύων
– Κτηματομεσίτες
– Έμποροι κάθε κατηγορίας ( καταστήματα λιανικής)
– Ελ.επαγγελματίες κάθε κατηγορίας (δικηγόρους, ιατρούς, λογιστές, φυσικοθεραπευτές, μηχανικούς, αισθητικοί, θεραπευτές κλπ)
Έχουν δημιουργηθεί 4 ενότητες που ουσιαστικά αφορούν όλα τα στάδια της πώλησης. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δυνατότητα να παρακολουθήσει την εκπαίδευση μιάς ή και περισσοτέρων ενοτήτων, ανάλογα με τις ανάγκες του.
Για όποιον παρακολουθήσει και τις 4 ενότητες, μετά τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου και την παρουσίαση εργασίας που θα του ανατεθεί, χορηγείται ειδική βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής στον κύκλο Πωλησιακής Επιμόρφωσης iwant2help μέσω διαδικτύου ( E-learning).

Οι παροχές

> Πλήρεις σημειώσεις
> Πιστοποιητικό παρακολούθησης ( με την σωστή συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης)
> Δυνατότητα επαναληπτικής παρακολούθησης των εγγραφέντων συνεδριών ανευ χρέωσης

Η Διάρκεια

Κάθε διαδικτυακή εκπαίδευση διαρκεί 90 λεπτά  και κάθε συνεδρία εγγράφεται για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης εκ των υστέρων. Οι ώρες διεξαγωγής των webinar φροντίζουμε να είναι εκτός ωραρίου εργασίας ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν χωρίς να αλλάξουν το πρόγραμμά τους.

Η Υποστήριξη

Για τους συμμετέχοντες και στα 4 διαδικτυακά μαθήματα (webinars) προσφέρεται ειδική έκπτωση 20% επί των τιμών όλων των υπολοίπων εκπαιδεύσεων που προσφέρονται και για περίοδο 6 μηνών.

Εισηγητής είναι ο Θωμάς Σλάμαρης (Εκπαιδευτής Πωλητών & Business Coach), του οποίου το βιογραφικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Τίτλος Webinar Ημερ/νια & ώραΔιάρκειαΑξίαΔιαδικασία συμμετοχής
Webinar 1 – Μαθε να χειρίζεσαι αποτελεσματικά το χρόνο σου. Η μέθοδος για να έχεις σαφείς στόχους και να διαθέτεις σωστά το χρόνο σου.Σύντομα νέα ημ/νια90 λεπτά15€ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Webinar 2 – Τα μυστικά της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Πως θα κλείσεις εύκολα το ραντεβού και πως θα προσελκύσεις τους πελάτες ώστε να θέλουν να ακούσουν περισσότερα για σένα. Τι πρέπει να πεις για να εξυπηρετήσεις σωστά τους πελάτες και πως θα εξοικονομήσεις χρήματα αξιοποιώντας το τηλέφωνο.Σύντομα νέα ημ/νια90 λεπτά15€ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Webinar 3 – Τα μυστικά της αποτελεσματικής δικτύωσης (networking) . Ο έξυπνος τρόπος για να κερδίσεις πελάτες χωρίς να τους «επιτεθείς». Πως ένας επαγγελματίας μπορεί να πολλαπλασιάσει το πελατολόγιό του και τα έσοδά του.Σύντομα νέα ημ/νια90 λεπτά15€ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Webinar 4 – Τα μυστικά της αποτελεσματικής παρουσίασης και επικοινωνίας με τον πελάτη. Τι πρέπει να ξέρεις ώστε να οδηγήσεις τη συζήτηση σωστά, πως θα χειριστείς τυχόν αντιρρήσεις και πως θα «κλείσεις» την συμφωνία εύκολα και να έχεις τον πελάτη ευχαριστημένο.Σύντομα νέα ημ/νια90 λεπτά15€ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Και οι 4 εκπαιδεύσεις (Webinar 1,2,3 και 4)Σύντομα νέα ημ/νια360 λεπτά40€ ( αντι 60€)ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ