iwant2help Training

Συχνές ερωτήσεις για την χρήση CRM πωλήσεων

Θα πρέπει να περάσω όλα τα στοιχεία των πελατών μου, ένα – ένα;

Σε όλα τα συστήματα μηχανογράφησης υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις σε αρχείο μορφής Excel (XLS, XLSX), Comma Separated Value (CSV) ή Business Card ή vCard Format (VCF). Αυτά τα στοιχεία μπορείς να τα περάσεις με μια εύκολη διαδικασία, στο CRM και είσαι έτοιμος να δουλέψεις. Θα σε βοηθήσουμε εμείς στην αρχική εκπαίδευση και θα το κάνουμε μαζί.

Πως και πότε ξεκινώ να το χρησιμοποιώ;

Μετά την εισαγωγή των ήδη υπαρχόντων στοιχείων, θα εκπαιδευθείς πως θα χρησιμοποιείς το ημερολόγιό σου, τις δουλειές που έχεις να κάνεις αλλά και κάθε αναφορά και στοιχείο που χρειάζεσαι. Θα αρχίσεις να το χρησιμοποιείς κανονικά μέσα σε λίγες ώρες και καταλάβεις πόσο απλούστερη και αποδοτικότερη θα κάνει κάθε μέρα σου.

Τι πρέπει να κάνω για να το φέρω στα “μέτρα” μου;

Η αρχική παραμετροποίηση είναι δουλειά δική μας. Δηλαδή υπάρχει έτοιμη η δουλειά που θα έπρεπε να κάνεις μόνος σου , αφιερώνοντας πάρα πολλές ώρες. Αυτό περιλαμβάνεται στο αρχικό κόστος για την εκπαίδευση και δεν θα σου κοστίσει κάτι επιπλέον. Με την εκπαίδευση θα μάθεις τι άλλο μπορείς να κάνεις και αν στο μέλλον χρειαστείς να αλλάξεις κάτι , θα μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Αν πάλι χρειαστείς εξηγήσεις, θα είμαστε κοντά σου μαζί με όλη την ομάδα του Zoho που παρέχει εξυπηρέτηση 24 ώρες καθημερινά.

Ποιό είναι το αρχικό κόστος και γιατί να το πληρώσω;

Το αρχικό κόστος για την εκκίνηση θα το βρείς εδώ. Περιλαμβάνει την αρχική παραμετροποίηση ( που θα σου κόστιζε πολλαπλάσια σε χρόνο) και όλη την εκπαίδευση για να είσαι ανεξάρτητος από προγραμματιστές και εταιρείες λογισμικού. Ακόμα περιλαμβάνει υποστήριξη για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι μετά την αρχική εφαρμογή.

Ποιά υποστήριξη θα έχω αν την χρειαστώ;

Έχεις ζωντανή υποστήριξη 24/7 από την εταιρεία που το διαχειρίζεται ( στα αγγλικά). Έχεις επίσης και εμάς που μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς κατά την χρήση. Στην αρχή, θα έχεις ένα μήνα υποστήριξη και εκπαίδευση για να μάθεις όλα όσα θα σου χρειαστούν. Μετά τον μήνα , αν χρειαστείς κάτι που απαιτεί χρόνο, υπάρχει υποστήριξη με χρέωση ανά ώρα.

Τι δεσμεύσεις έχω αν το χρησιμοποιήσω;

Δεν έχεις καμμία δέσμευση. Όποια έκδοση και αν επιλέξεις, οποιουδήποτε μηνιαίου ποσού, μπορείς να την αλλάξεις (ακόμα και να πας στην δωρεάν έκδοση που είναι για πάντα δωρεάν) χωρίς να χρεωθείς τίποτα απολύτως.

Λειτουργεί σε όλα τα κινητά και υπολογιστές;

Υπάρχουν apps για όλα τα κινητά Android ή iOS και περιορισμένες για τα κινητά Windows. Λειτουργεί σε όλους τους υπολογιστές Windows και Mac χωρίς κανένα πρόβλημα. Για τις εφαρμογές σε κινητά μπορείς να δεις και εδώ.

Πως πληρώνω το αρχικό κόστος και την μηνιαία συνδρομή;

Το αρχικό κόστος εκπαίδευσης και υποστήριξης-παραμετροποιήσης , το καταβάλεις στο iwant2help training μετά από συννενόηση. Την μηνιαία συνδρομή θα την καταβάλεις μέσω κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής) κατευθείαν στην Zoho σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Ποιά ασφάλεια έχουν τα δεδομένα μου;

Όλα τα στοιχεία είναι σε αυτό που αποκαλούμε Cloud, δηλαδή στους σέρβερ της Zoho. Για αυτό είναι προσβάσιμα από όλες τις συσκευές που θα χρησιμοποιείς. Οι υπολογιστές που φιλοξενούν τα δεδομένα , έχουν όλες τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και για αυτό δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο , χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία. Υπάρχουν ειδικοί κωδικοί ασφαλείας άλλα και άλλες δικλείδες που δεν επιτρέπουν σε τρίτους να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σου. Γίνονται τακτικά backup αλλά έχεις και εσύ την δυνατότητα να κάνεις backup στα στοιχεία σου ώστε να τα έχεις διαθέσιμα ό,τι και να συμβεί.

Λειτουργεί μόνο αν έχω σύνδεση στο ίντερνετ;

Όχι, λειτουργεί και offline και αυτό σημαίνει πως μπορείς να δουλέψεις ακόμα και όταν δεν έχεις σύνδεση. Όταν ανακτηθεί η σύνδεση , τυχόν στοιχεία που έχεις καταχωρήσει συγχρονίζονται αυτόματα και έτσι ενημερώνεται η βάση δεδομένων σου.

Γιατί να διαλέξω αυτό το CRM έναντι άλλων;

Γιατί είναι μια ολοκληρωμένη λύση για να δημιουργήσεις νέες πηγές υποψηφίων πελατών. Γιατί μπορείς να το έχεις σε δωρεάν έκδοση ή καταβάλλοντας ελάχιστα ευρώ κάθε μήνα. Γιατί θα σε βοηθήσει όσο κανένα άλλο να οργανώσεις το χρόνο σου αποδοτικά. Γιατί σου προσφέρουμε δωρεάν όλη την παραμετροποίηση που χρειάζεσαι και θα γλυτώσεις τεράστιο χρόνο. Γιατί θα ηρεμήσεις βάζοντας τη δουλειά σου σε νέα πλαίσια με μεγαλύτερες πωλήσεις. Γιατί είναι το κορυφαίο λογισμικού τύπου CRM σύμφωνα με το σπουδαίο περιοδικό PC Magazine για το 2017

Αν έχεις περισσότερες ερωτήσεις, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα σου απαντήσουμε εντός 24 ωρών.


[recaptcha size:compact]