iwant2help Training

Πώς βοηθάμε

Εκπαιδευτικά προγράμματα πωλήσεων και υποστήριξης

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για να βοηθήσουμε στην αύξηση της παραγωγικότητας και την επίτευξη αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα και δώστε νέα ώθηση στη δουλειά σας.

Δείτε παρακάτω όλες τις παρεχόμενες εκπαιδευτικές ενότητες και εντοπίστε αυτή που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί, το δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στις δικές σας παραμέτρους και στόχους. Τέλος αν ζητάτε συγκεκριμένη υποστήριξη για κάποιο άτομο ή για εσάς, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το business coaching και πως μπορεί να βοηθήσει και να δώσει νέα ώθηση στη ζωή και τα όνειρά σας.


Telemarketing Power Selling
selling-phonesmall

Το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να γίνει ένας μόνιμος τρόπος προσέγγισης υποψηφίων πελατών ( αλλά και σωστής εξυπηρέτησης των υπαρχόντων πελατών) με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων. Για να διαμορφωθεί σε μια μόνιμη και καλά ρυθμισμένη διαδικασία, χρειάζεται εκπαίδευση και σωστός σχεδιασμός μιας ή περισσοτέρων τηλεφωνικών “επιχειρήσεων”.
E-Learning
iw2helpwebinar

Η επιτακτική ανάγκη εκπαίδευσης επαγγελματιών σε απομακρυσμένα μέρη ή με περιορισμένο χρόνο, μας έκανε να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη γνώση επενδύοντας ελάχιστα χρήματα και κερδίζοντας πολύ χρόνο από κουραστικές μετακινήσεις.
Απεριόριστοι Πελάτες για πάντα
Απεριόριστοι πελάτες

Η εκπαίδευση αυτή έχει σαν σκοπό να «ξυπνήσει» τον πωλητή και να του δώσει νέα πνοή και νέα εργαλεία για να δουλέψει. Να τον προσεγγίσει με άλλο πνεύμα, να τον υποστηρίξει και να του τονώσει την αυτοπεποίθηση δίνοντας του ταυτόχρονα την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή.
Βασικό workshop Ασφαλιστικών Συμβούλων
oldcouplewith-agent

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται τόσο σε εντελώς νέους ασφαλιστικούς συμβούλους αλλά και σε όσους είναι ήδη ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πράκτορες ή διαμεσολαβητές και θέλουν να μάθουν πως θα επανεκκινήσουν τη καριέρα τους.
Καθοδήγηση – Business Coaching
th-030

Κάθε επιχειρηματίας, στέλεχος επιχειρήσεων ή ελ.επαγγελματίας, όταν αγωνίζεται για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων του, δυσκολεύεται να παρακολουθεί τα πάντα. Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η πολυπλοκότητα των διαδικασιών και η έλλειψη χρόνου , δεν βοηθούν να έχει αντικειμενική και ολοκληρωμένη εικόνα.
Retail Excellence - Εκπαίδευση Λιανικής
Σεμινάριο Λιανικής πώλησης

Το σημερινό κατάστημα και κάθε σημείο πώλησης δεν έχει περιθώρια να χάνει ούτε έναν πελάτη. Στο σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλον, κάθε πώληση, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να κάνει την διαφορά. Να οδηγήσει την επιχείρηση στον θρίαμβο ή στην αποτυχία και το κλείσιμο.
Σε αυτή τη μάχη , τον πρώτο ρόλο έχουν οι πωλητές λιανικής και χρειάζονται τη σωστή εκπαίδευση
Η ψυχολογία νίκης στις πωλήσεις
ψυχολογια νικης

Η καλή ψυχολογία είναι η βάση για να πετύχεις κάθε στόχο. Όταν η ψυχολογία είναι αρνητική οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα και αυτά οδηγούν σε χειρότερη ψυχολογία κ.ο.κ. Έτσι το ένα κακό αποτέλεσμα φέρνει το άλλο και νιώθεις αδύναμος να αλλάξεις μια καθοδική πορεία. Σπάσε το φαύλο κύκλο και πάρε τον έλεγχο της κατάστασης.