iwant2help

Οργάνωση πωλήσεων

Η επιτυχία δεν έρχεται μόνο με την γνώση των τεχνικών αλλά με την συνεχή και συντονισμένη εφαρμογή τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους περισσότερους επαγγελματίες είναι πως θα εφαρμόσουν όσα ήδη ξέρουν με οργανωμένο και συνεπή τρόπο, έτσι ώστε να φέρουν τα αποτελέσματα που τους ενδιαφέρουν. Έτσι η  οργάνωση πωλήσεων είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία.

Αυτό έχει αποδειχθεί και μέσα από την πείρα μας με τις εκπαιδεύσεις αλλά και το business coaching, σε εκατοντάδες πωλητές και ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κατηγοριών και των κλάδων του εμπορίου. Έτσι αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε ένα ειδικό software που ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην εξεύρεση πελατών, στην οργάνωση του χρόνου, στην συντήρηση του πελατολογίου αλλά και επίτευξη των στόχων.


Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες αναγνωρίζονται

από την οργάνωση πωλήσεων που εφαρμόζουν


αύξηση πωλήσεων

Τι κερδίζεις με τη χρήση του έξυπνου software CRM Πωλήσεων

KERDOS CRMΕξεύρεση πελατών

Ξέρεις ανα πάσα στιγμή πόσους και ποιούς πιθανούς υποψήφιους πελάτες έχεις (με όλα τα στοιχεία τους όπως πηγή, οικ.κατάσταση κλπ) αλλά και πόσοι σου λείπουν για να έχεις αδιάκοπη ροή.

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί τους με όλους τους τρόπους (email, τηλέφωνο, social media ) εύκολα και απλά.

Βρίσκεις νέους υποψήφιους  σε συγκεκριμένες αγορές (πχ ιατρούς, δικηγόρους, ηλεκτρολόγους κλπ) και να οργανώνεις την προσέγγισή σου εύκολα (email marketing campaign, ψυχρό τηλ κλπ)

Κρατάς αρχείο με ποιόν μιλησες, τι σου είπε, πότε να τον ξαναπάρεις ενώ σου θυμίζει πότε πρέπει να καλέσεις και ποιόν δεν κάλεσες ακόμα.

Βρίσκεις την τοποθεσία κάθε υποψήφιου πελάτη εύκολα για να πας στο ραντεβού σου.

Δημιουργείς καλύτερες σχέσεις και προετοιμάζεις την επικοινωνία με υποψήφιους, με ευχές σε γιορτές, γενέθλια κλπ.

Αυξάνεις το κύρος σου και την επιρροή σου με την συχνή και επαγγελματική επικοινωνία που αναπτύσεις.

Βρίσκεις πελάτες μέσα από τα social media και επικοινωνείς μαζί τους εύκολα παρατηρώντας τα σχόλιά τους και μαθαίνοντας στοιχεία για αυτούς.

Επανέρχεσαι σε παλιούς υποψήφιους πελάτες (που δεν έκλεισες στο παρελθόν). Το κάνεις με ευκολία και έχεις ανα πάσα στιγμή έτοιμη λίστα.

Αξιοποιείς το cross selling αφού ξέρεις ποιοί πελάτες έχουν ελλείψεις  και σε ποιόν τομέα.

Ξέρεις από ποιόν πελάτη να ζητήσεις συστάσεις αφού έχεις έτοιμο αρχείο με αυτούς που έχουν δώσει, ποιούς σου έδωσαν αλλά και αυτούς που δεν έχουν δώσει ακόμα.

Κάνεις εύκολα social media marketing και ανεβάζεις την “εικόνα” σου στα social media.

Δημιουργείς εύκολα τρόπους για να εισάγεις νέους υποψήφιους πελάτες μέσα από την ιστοσελίδα σου ή τα social media αξιοποιώντας το web marketing

και πολλά άλλα…..

ικανότητες πωλήσεων

Αξιοποίηση του χρόνου σου (Οργάνωση της δουλειάς σου και πειθαρχία στους στόχους)

Χρησιμοποιώντας το application στο κινητό σου (Android ή iOS) τα έχεις πάντα όλα μαζί σου εύκολα και απλά.

Ξέρεις ποιές είναι οι ενέργειες που εκρεμμούν και ποιές από αυτές είναι πιο σημαντικές ή επείγουσες.

Βλέπεις καθημερινά τα ραντεβού, τα τηλέφωνα που πρέπει να κάνεις και ποιά δεν έχεις κάνει ακόμα .

Δεν χάνεις χρόνο στο να ψάχνεις στοιχεία, τηλέφωνα , email αφού τα έχεις συγκεντρωμένα όλα σε έναν φάκελο.

Λαμβάνεις υπενθυμίσεις για όλα τα ραντεβού, τα τηλέφωνα και τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις και έτσι δεν ξεχνάς τίποτα.

Προετοιμάζεις τον πελάτη σου πριν το ραντεβού με αυτοματοποιημένο email ώστε να αποφύγεις τυχόν “στησίματα”.

Έχεις ανα πάσα στιγμή όλα τα στοιχεία των επαφών/πελατών μαζί σου και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους χωρίς καθυστέρηση.

Στέλνεις εύκολα τυποποιημένα email για να μην γράφεις κάθε φορά τα ίδια , όταν πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία ( π.χ. follow up, newsletter, νέα της εταιρείας κλπ).

Μπορείς να έχεις εύκολη και αποτελεσματική συνεργασία με συνεργάτες σου (γραμματέα, βοηθό, συνάδελφο κλπ) για την διεκπεραίωση κάθε δουλειάς.

εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών

Ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις service σε κάθε πελάτη και έχεις υπενθυμίσεις για αυτό.Οργάνωση πωλήσεων με CRM

Ξέρεις τις ιδιαιτερότητες και την γενική εικόνα καλύψεων κάθε πελάτη με την καλύτερη οργάνωση πωλήσεων που μπορείς να φανταστείς.

Έχεις διαθέσιμα τα ονόματα των συζύγων, παιδιών κλπ και μπορείς να στείλεις χρόνια πολλά με email με μια κίνηση.

Κρατάς ιστορικό κλήσεων και ραντεβού όπως και σημειώσεις (γραπτές και ηχητικές).

Μαθαίνεις τα νέα του κάθε πελάτη μέσα από τις αναρτήσεις στα social media χωρις να χρειάζεται κάθε φορά να μπαίνεις σε κάθε σελίδα κάθε πελάτη ή επαφής.

Έχεις καταχωρημένα κατά πελάτη, όλα τα έντυπα που χρειάζεσαι (ταυτότητα, έντυπο αναγκών, εκκαθαριστικό, προσφορά κλπ).

Αυξάνεις την διατηρησιμότητα των πελατών σου με την συχνή και επαγγελματική επικοινωνία μαζί τους.

Ενημερώνεσαι real time για ποιά email ανοίχτηκαν , κλικαρίστηκαν και μπορείς να επικοινωνήσεις με τους συγκεκριμένους πελάτες εύκολα και άμεσα.

Καταχωρούνται αυτόματα όλα τα τηλεφωνήματα που έκανες και σου έκαναν στο κινητό σου για κάθε επαφή που έχεις καταχωρημένη.

Λήψη αποφάσεων

Έχεις έτοιμα όλα τα στοιχεία για την πορεία της δουλειάς σου για να πάρεις αποφάσεις.

Ξέρεις πόσα τηλέφωνα, πόσες επισκέψεις και τι ενέργειες έχεις κάνει για όποιο διάστημα θέλεις.

Βλέπεις σε ποιά φάση είναι κάθε δουλειά που δημιουργείς ( κλείσιμο Α ραντεβού, Β ραντεβού, έκλεισε, δεν έκλεισε κλπ).

Βλέπεις σε γραφική απεικόνιση στοιχεία για τους υποψήφιους πελάτες , πελάτες , επαφές όπως επαγγελματική κατανομή, πηγή πελατών, οικογενειακή κατάσταση κλπ.

Βλέπεις πόσες ενέργειες διεκπεραίωσες και πόσες όχι , πόσο αποτελεσματικός είσαι και τι πρέπει να κάνεις περισσότερο ή λιγότερο.

Ευελιξίαcrm πωλήσεων στο κινητό

Έχεις διαθέσιμα τα περισσότερα από τα στοιχεία που χρειάζεσαι καθημερινά , και με εφαρμογή Android ή  iOS , όλο το 24ώρο στο κινητό ή στο τάμπλετ σου. Δες περισσότερα εδώ.

Μπορείς να αλλάζεις ό,τι θες, να προσθέτεις , να αφαιρείς και τροποποιείς όποτε κρίνεις πως χρειάζεσαι κάτι περισσότερο.

Έχεις στη διάθεσή σου πολλές δωρεάν εφαρμογές για email marketing, social media marketing, sales motivation και πολλά άλλα.

Εισάγεις οποιαδήποτε λίστα με μια απλή κίνηση , είτε πρόκειται για λίστα ήδη πελατών είτε για λίστα υποψηφίων .

Δες τι μπορείς να κάνεις με αυτό το software από το κινητό σου (βίντεο).


Ζητήστε να σας εξηγήσουμε πως θα βοηθήσει στη δική σας δουλειά η εφαρμογή CRM και
πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες

Ασφάλεια δεδομένων στην οργάνωση πωλήσεων

Όλα τα στοιχεία που καταχωρείς υπάρχουν στο cloud και τα έχεις διαθέσιμα όπου και νάσαι χωρίς να ανησυχείς για βλάβες στον υπολογιστή σου. Δεν φοβάσαι για ιούς,  για τακτικά back up και έχεις πρόσβαση χωρίς τον υπολογιστή σου, όπου και να βρίσκεσαι. Το σύστημα πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας ηλεκτρονικών δεδομένων με το πρότυπο ISO 27001.CRM για οργάνωση πωλήσεων

Μπαίνεις στα στοιχεία σου με κωδικό που καθορίζεις και αλλάζεις όποτε θες. Αν μπείς από διαφορετικό υπολογιστή (από τον συνηθισμένο) θα πρέπει να εισάγεις άλλον ειδικό κωδικό που αποστέλλεται στο κινητό που έχεις δηλώσει.

Μπορείς να παίρνεις back up από όλα τα στοιχεία που έχεις 2 φορές τον μήνα αλλά και όποια στοιχεία επιλέγεις, όποτε θες και σε όποια μορφή θέλεις.

Κόστος

Μπορείς να διαλέξεις την οργάνωση πωλήσεων που επιθυμείς ανάμεσα σε διάφορες επιλογές (ακόμα και με δωρεάν συνδρομή) ανάλογα με τις παρεχόμενες ευκολίες.

Δες περισσότερα για τις τιμές εδώ.


Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις θα βρείς και εδώ


Συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω θα σας αποστείλλουμε περισσότερες πληροφορίες

μέσω email  ή καλέστε μας στο 210 3001733 για τον καθορισμό μιας συνάντησης.

    KERDOS CRM

    Θέλετε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν ; Ακολουθείστε τον σύνδεσμο παρακάτω και δοκιμάστε το για να έχετε μια προσωπική άποψη

    ΔΟΚΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ