iwant2help

Πώς βοηθάμε τις πωλήσεις

Εκπαιδευτικά προγράμματα πωλήσεων και υποστήριξης

Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα πωλήσεων που προσφέρουμε για την αύξηση της παραγωγικότητας και την επίτευξη αποτελεσμάτων. Δώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα,  νέα ώθηση στη δουλειά σας.

Δείτε παρακάτω όλες τις παρεχόμενες εκπαιδευτικές ενότητες και εντοπίστε αυτή που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί, το δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στις δικές σας παραμέτρους και στόχους. Τέλος αν ζητάτε συγκεκριμένη υποστήριξη για κάποιο άτομο ή για εσάς, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το business coaching και πως μπορεί να δώσει νέα ώθηση στη ζωή και τα όνειρά σας.


telemarketing πωλήσεωνTelemarketing Πωλήσεων

Το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να γίνει ένας μόνιμος τρόπος προσέγγισης υποψηφίων πελατών ( αλλά και σωστής εξυπηρέτησης των υπαρχόντων πελατών) με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων. Για να διαμορφωθεί σε μια μόνιμη και καλά ρυθμισμένη διαδικασία, χρειάζεται εκπαίδευση και σωστός σχεδιασμός μιας ή περισσοτέρων τηλεφωνικών “επιχειρήσεων”.
E-Learning Πωλήσεων

Η επιτακτική ανάγκη εκπαίδευσης επαγγελματιών σε απομακρυσμένα μέρη ή με περιορισμένο χρόνο, μας έκανε να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη γνώση επενδύοντας ελάχιστα χρήματα και κερδίζοντας πολύ χρόνο από κουραστικές μετακινήσεις
Απεριόριστοι πελάτες για πάντα

Η εκπαίδευση αυτή έχει σαν σκοπό να «ξυπνήσει» τον πωλητή και να του δώσει νέα πνοή και νέα εργαλεία για να δουλέψει. Να τον προσεγγίσει με άλλο πνεύμα, να τον υποστηρίξει και να του τονώσει την αυτοπεποίθηση δίνοντας του ταυτόχρονα την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή.
Συνεργάτης χρηματοοικονομικών προιόντωνΒασικό Workshop Ασφαλιστικών Συμβούλων

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται τόσο σε εντελώς νέους ασφαλιστικούς συμβούλους αλλά και σε όσους είναι ήδη ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πράκτορες ή διαμεσολαβητές και θέλουν να μάθουν πως θα επανεκκινήσουν τη καριέρα τους.
Business Coaching-Επαγγελματική Καθοδήγηση

Κάθε επιχειρηματίας, στέλεχος επιχειρήσεων ή ελ.επαγγελματίας, όταν αγωνίζεται για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων του, δυσκολεύεται να παρακολουθεί τα πάντα. Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η πολυπλοκότητα των διαδικασιών και η έλλειψη χρόνου , δεν βοηθούν να έχει αντικειμενική και ολοκληρωμένη εικόνα.
Σεμινάριο Λιανικής πώλησηςRetail Excellence - Εκπαίδευση λιανικής πώλησης.

Το σημερινό κατάστημα και κάθε σημείο πώλησης δεν έχει περιθώρια να χάνει ούτε έναν πελάτη. Στο σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλον, κάθε πώληση, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να κάνει την διαφορά. Να οδηγήσει την επιχείρηση στον θρίαμβο ή στην αποτυχία και το κλείσιμο.
Σε αυτή τη μάχη , τον πρώτο ρόλο έχουν οι πωλητές λιανικής και χρειάζονται τη σωστή εκπαίδευση
Ψυχολογία νίκης στις πωλήσεις.

Η καλή ψυχολογία είναι η βάση για να πετύχεις κάθε στόχο. Όταν η ψυχολογία είναι αρνητική οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα και αυτά οδηγούν σε χειρότερη ψυχολογία κ.ο.κ. Έτσι το ένα κακό αποτέλεσμα φέρνει το άλλο και νιώθεις αδύναμος να αλλάξεις μια καθοδική πορεία. Σπάσε το φαύλο κύκλο και πάρε τον έλεγχο της κατάστασης.